Pozivamo svu djecu od 6 do 14 godina na sudjelovanje u besplatnom sportskom programu koji će se provoditi tijekom rujna 2023. godine u Sportskom parku Krbulja u Donjoj Dubravi. Program je namijenjen djeci s područja Donje Dubrave i svih okolnih općina.

Sudionici će isprobati jedan od tri (ili sva tri, prema izboru i mogućnostima) različita sporta – nogomet, košarku i tenis, naučiti osnovna pravila uz stručno vodstvo trenera, te se zabaviti u zadnjim danima ljeta.

Tri tjedna zaredom, od ponedjeljka do petka, će se u popodnevnim satima provoditi ljetna škola navedenih sportova, dok će se u subotu organizirati zabavni dan na temu istog sporta.
Redoslijed sportova je sljedeći:
04.-09.09.2023. NOGOMET
11.-16.09.2023. KOŠARKA
18.-23.09.2023. TENIS
Kao završnica programa, organizirat će se zabavni sportsko-adrenalinski dan na Dravi sa zabavnim igrama te prigodnim nagradama za sve sudionike. Za polaznike su osigurane sportske majice te okrijepa svaki dan provedbe programa.
PRIJAVE su moguće online na slijedećem linku https://forms.gle/FGysbeYRez5kwb8x9 ili telefonski na broj 0981644174 (Nikola Radmanić). Rok za prijave je tri dana prije početka pojedinog sporta.
Točna satnica i svi ostali detalji će se poslati svima nakon završetka prijava za pojedini sport.
Sportski program se provodi u okviru novog projekta “Mladi dobravski sportaši – kroz igru i sport do zdravlja” čiji je nositelj Nogometni klub Dubravčan, partner Dječji vrtić Klinčec Donja Dubrava, a suradnici Teniski klub Dubravčan i Košarkaški klub Dubravčan. Projekt sufinancira Ministarstvo turizma i sporta te Općina Donja Dubrava.